Helgrillad makrill

Ingredienser

Helgrillad makrill

Receptet är för 3-4 personer

3 st   
Efter tycka & smak   
Efter tycke & smak   

Tillbehör

3 st   
1 "knippe"   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   
1 klick   
alt. 1 klick   

Vid AIP, titta vad din fiskkrydda innehåller.

Husgeråd

  
  
  
  

Helgrillad makrill

Gör så här

  • Skär av huvudet, klipp/skär upp buken och tömde den på innehåll för att sedan spola rent med kallt vatten
  • Efter att den är ren och fin klipp av alla fenor, nu är fisken klar för att prepareras inför grillen
  • De rensade makrillarna smörjs/gnids in med havssalt, rikligt, och olika kryddor och läggs sedan som de är på grillen, ingen folie utan direkt på gallret (eller i ett fiskhalster)
  • Varje sida bör ligga på i cirka 6 – 10 minuter beroende på fiskens storlek och mängden kol
  • Passa även på att grilla små paket med salladslök, dill, peppar, citron och en klick kokosolja eller ghee

Helgrillad Makrill

Till detta serveras en fräsch sallad.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus bbq grill grilla Paleo recept paleorecept paloeblogg matblogg

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore