Pizzabullar
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda alla de torra ingredienserna väl i en bunke
- Separera tre ägg och häll vitorna i bunken
- Vispa ihop med hjälp av elvispen
- Häll på det kokande vattnet och vispa ihop till en deg
- Knåda ihop degen till en klump och lägg på ett bakplåtspapper
- Lägg ytterligare ett bakplåtspapper på degen och kavla ut till en rektangel
- Dra bort det övre bakplåtspappret
- Bred på de finkrossade tomaterna
- Strö över lite oregano eller pizzakrydda
- Dela baconen i mindre bitar och fördela över deg, tomat och kryddor
- Bryt av bladen från den färska basilikan och fördela även dessa
- Rulla ihop till en rulle
- Skär rullen i ca 2 cm breda bitar
- Smörj en muffinspåt med lite kokosolja
- Lägg bullarna i formarna
- Vispa upp ägget och pensla bullarna
- Grädda bullarna i ugnen i ca 45 minuter
Nu kan du njuta av härliga Pizzabullar, perfekta att ta med på dina utflykter!
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus pizza Paleo paleorecept recept Sverige glutenfri glutenfritt paleoblogg matblogg
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]