Formfranska
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Smält kokosoljan
- Blanda samman alla de torra ingredienserna i en bunke
- Vispa samman äggen, kokosmjölken och den smälta kokosoljan i en annan bunke
- Häll äggblandningen över de torra ingredienserna och rör om till en deg
- Låt degen svälla i 5 minuter
- Pensla en brödform med smält kokosolja och bröa den med sesamfrön
- Klicka i degen i brödformen och tryck lite försiktigt så att degen fyller brödformen och tar bort eventuella luftfickor
- Släta till brödet med hjälp av en sked som du doppar i vatten
- Strö lite sesamfrön på brödet
- Grädda brödet mitt i ugnen i 45 minuter
- Ta ut brödet och låt det stå ca 5 minuter innan du vänder upp det. Låt det svalna inlindat i en handduk på galler
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus baka Paleo paleorecept recept glutenfri glutenfritt paleoblogg matblogg
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]