Coleslaw på Grönkål

Ingredienser

Coleslaw på Grönkål

För 4 personer

200 g   
4 st   
1 dl   

Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i.

Husgeråd

Coleslow på Grönkål

Så här gör du
 

  • Förbered och gör en omgång av vår härliga Vitlök- och chilimajonnäs med persilja. Länk till receptet för majonnäsen finns här
  • Skölj och strimla grönkålen, om det är långa stjälkar på grönkålen så skär bort dem
  • Skala och strimla morötterna på en grönsakssvarv eller riv dem grovt på rivjärnet
  • Fräs samman grönkålen och morötterna i en panna med t.ex. ghee [shoppingcarticon] eller kokosolja [shoppingcarticon] till de mjuknat något, de ska fortfarande vara lite krispiga
  • Dra av från plattan och låt svalna
  • När grönkålen och morötterna svalnat häll upp i en skål och klicka i vitlök- och chilimajonnäsen
  • Rör om och tillsätt eventuellt lite mer majonnäs beroende på hur krämig du vill ha den
  • Förvara din coleslaw i kylskåpet tills det är dags att servera

Coleslaw på Grönkål 2

Ät och Njut Coleslaw på Grönkål till grillat, i din baguette eller som ett härligt tillbehör på buffébordet!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus colslow colslowe Paleo paleorecept