Mjuk Paleopepparkaka
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader
- Vispa ägg och kokossocker pösigt
- Smält kokosoljan
- Blanda ner kanelen, nystött kardemumma och den malda nejlikan i den varma kokosoljan
- Vispa ner kokosoljan med kryddorna i äggsmeten
- Blanda de övriga torra ingredienserna och rör ner i smeten
- Pensla en avlång sockerkaksform med kokosolja och häll ner smeten i formen
- Grädda kakan i 30 minuter, känn med en provsticka
- Ta ut kakan och låt den vila något innan du vänder upp den
Din Paleopepparkaka är nu klar att avnjutas, här Under vårt tak äter vi den gärna året runt men den är ju perfekt till Jul.
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
kaka baka Paleo recept glutenfritt glutenfri paleorecept jul advent glögg