Gulaschsoppa med köttfärs

Ingredienser

Gulaschsoppa

För 4-6 personer

500 gram   
2 st   
1 st   
2 st   
500 gram   
5 dl   
5 dl   
1 msk   
1 st   
1 tsk   
2 tsk   
2 tsk   
2 tsk   
0,5 dl   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   

Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i.

Gulaschsoppan går enkelt att tillaga i en Crock-Pot. Bryn då färs lätt innan den placeras i grytan, övriga ingredienser förbereder du och lägger ner som de är. Rör om och tillaga i 6 timmar på "låg".

Husgeråd

Gulaschsoppa

Så här gör du
 

  • Bryn nötfärsen i t.ex. ghee [shoppingcarticon] eller kokosolja [shoppingcarticon] i en stor kastrull
  • Skala och hacka löken och tillsätt denna med nötfärsen
  • Rensa och dela paprikan i mindre bitar, tillsätt även denna
  • Skala och grovriv morötterna, tillsätt och stek samman några minuter
  • Tillsätt de krossade tomaterna, köttbuljongen (länk till recept här) och vattnet
  • Rör ihop och tillsätt kryddorna, tomatpurén samt pressa ner vitlöksklyftan
  • Smaka av med havssalt och peppar
  • Låt koka samman några minuter
  • Tillsätt persiljan och servera

Gulaschsoppa 1

Gulaschsoppa 2

Toppa soppan med lite extra persilja och ät den sedan tillsammans med ett härligt paleobröd.
 
Du kan även tillaga din Gulaschsoppa i en Crock-Pot [shoppingcarticon], väldigt lätt och bekvämt.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Soppa Paleo paleorecept paleosverige Sverige recept långkok
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]